Savna v našem domu

Vse več ljudi pravi, da ima doma savno. Najprej si tega nisem predstavljal, potem pa sem tudi sam začel razmišljati v tej smeri. Bil sem na dopustu v toplicah, kjer sem vsaki dan obiskal savno. Tako sem začel razmišljati, kako savna dobro vpliva na naše počutje in da če želiš obiskovati savno ni tako poceni. Pa je prišla tudi pri meni ideja, da bi imel doma savno. 

Žena je bila seveda vesela. Kajti tudi ona je občasno obiskovala savno in tako bi jo lahko imela doma. Moral sem še samo pogledati, kje bi savna bila in katero izbrati. Tako sem se odločil za finsko savno. Enostavno sem razmišljal v tej smeri, da je finska savna primerna, da se spotim in potem grem pod mrzli tuš. Ta kombinacija mi je bila res všeč. Pa se je začelo iskanje savne. 

Zelo mi je bilo pomembno, da ne kupim kar prve savne, če sem se že odločil, da bom imel savno, sem si želel kvalitetno. Videl sem, da se savne res veliko prodajajo in da mi bo izbira prave vzela kar nekaj časa. Nisem bil ravno človek, ki bi se na to spoznal, poznal pa sem človeka, ki bi mi pri izbiri lahko pomagal. Ko sem ga poklical, da kupujem savno, mi je zelo dobro svetoval. Točno mi je povedal, kakšna mora biti dobra savna. Tako nisem imel več težav. Izbral sem točno takšno savno. 

Danes je ta savna že v naši hiši in prav zadovoljen sem, da sem se tako odločil. Kajti ogromno časa in denarja prihranim, ker jo imam doma. Tako lahko grem v savno vedno, ko si to zaželim. 

Savna v našem domu