Ročne ure Diesel so postale moja strast

Kar nekaj let sem se ukvarjal s kupovanjem in pa prodajanjem ročnih ur. S tem pa sem lahko naredil kar lep zaslužek, saj sem se na ure kar dobro spoznal. Tako pa se je med tem delom, pri meni tudi pojavila strast po ročnih urah, ter sem jih tako zaradi tega začel zbirati, oziroma se mi je ob nakupih doma pojavila kar velika kolekcija ur, ki so mi bile zelo všeč, ter jih zato nisem prodal. Prav tako pa tudi menim, da so ročne ure odličen nakit za moške, saj je tako eleganten, kot tudi praktičen.

Tako pa sem enkrat prišel nasproti znamke Diesel. Ročne ure Diesel, pa so mi postale zelo všeč, saj mi je njihov izgled že takoj na začetku vzel pozornost. To pa zato, ker ima Diesel zelo zanimiv design, kjer je ta nekoliko bolj mehaničen in industrialen, kar pa je zelo drzno, ter mi je zato bilo to zelo všeč.

No to pa je vodilo v to, da sem si skozi leta nato kupil kar nekaj različnih ročnih ur znamke Diesel. V moji kolekciji so se nato začele pojavljati zgolj še ure Diesel, saj sem imel ogledanih kar nekaj različnih modelov, katere pa sem si skozi leta nato kupil za osebno last, oziroma rabo.

Ročne ure Diesel so postale moja strast

Prav tako sem si nato vsaki dan, ko sem se odpravil v službo in se oblekel, na roko dal kakšno uro Diesel, ter sem zelo redko uporabljal katere ure drugih znamk. Ko pa sem se katere od svojih ur naveličal, kar pa je bilo sicer redko, pa sem jo lahko prodal naprej. To pa je bilo zelo dobro pri urah Diesel, saj jim je vrednost zelo počasi padala, ter sem jih lahko imel tako kar nekaj časa pred prodajo. Ker pa sem na njih zelo pazil, pa stanje ur ni bil takšen problem, saj so izgledale kot nove.