Tek na smučeh je lahko zelo zabaven šport na dopust

S fantom sva se enkrat odločila, da bova šla po dolgem času na dopust. Moj fant si je res zelo želel iti smučati in seveda izkoristiti dopust sredi zime. Meni načeloma ta ideja ni bila ravno najbolj všeč, saj sama res ne maram smučati. Smučala sem enkrat v življenju in še takrat, ko sem sem padla tako močno, da sem pristala na urgenci.

Ker sem seveda želela ugoditi fantu, sem se odločila, da bom šla z njim, ampak sem mu rekla, da ne bom smučala. On mi je rekel, da bo poiskal kakšno drugo opcijo, zato, da jaz ne bom ostala v sobi. Seveda si je želel, da bi tudi jaz uživala in zato je iskal različne opcije. Našel je nekaj stvari, ki bi jih lahko počela skupaj, kar ni smučanje. Našel je tek na smučeh. Tek na smučeh je definitivno nekaj, kar še nisem preizkusila. Sem pa videla, da je to lahko dosti bolj varna opcija kot smučanje. Šla sem na splet pogledati, kako to poteka in kaj moram delati. Ko sem vse to videla, sem se potem tudi odločila, da bom šla z njim na ta tek na smučeh. Lepo sva rezervirala termin ter si sposodila smuči.

Tek na smučeh je lahko zelo zabaven šport na dopust

Ko sva prišla tja na progo sem bila res zelo presenečena, saj mi je bil ta šport zelo všeč. Res si nisem mislila, da bom ta dopust res tako močno uživala, saj sem imela v glavi konstantno to, da bo moj fant smučal, jaz pa bom čakala v sobi do pride nazaj. Hvala bogu se je fant toliko potrudijo, da je poiskal nekaj, kar lahko počneva skupaj in to nekaj je bil tek na smučeh. Tukaj sem res močno uživala in tega dopusta definitivno ne bom nikoli pozabila, saj sva se imela obadva zelo dobro. Medtem ko je moj fant smučal, sem jaz šla po nakupih in potem sva se spet skupaj dobila in šla na tek na smučeh. Proti koncu dneva sva bila res že tako močno utrujena, da sva komaj čakala, da greva spat. Tako nekako je potekal najin celoten teden.