Moji otroci so bili zelo navdušeni nad trampolini

Ko sem bil še zelo majhen se spomnim, da sem si vedno želel doma imeti trampolin. Tako pa so mi ga starši po kar nekaj prepričevanja, tudi kupili, kar pa je bil eden izmed najlepših spominov mojega otroštva, saj sem nato skoraj vsak dan, zapravil za skakanje po trampolinu.

No tako pa se je to očitno preneslo tudi na moje otroke, saj so bili trampolini tudi njihova želja. Tako pa so me vedno prosili, ko so videli kakšne trampoline v kakšnemu nakupovalnemu centru, torej v smislu igralnice, če grejo lahko za nekaj minut skakati. Prav tako pa so tudi oni mene vedno prosjačili, če bi si lahko kupili kakšen trampolin, ter ga postavili na našo teraso za poletne dneve.

Ker pa sem vedel, koliko so trampolini pomenili meni, k osem bil majhen, pa sem se odločil, da jim bom to željo uresničil. Zato pa sem se odpravil na splet, da bi približno videl, kakšne cene imajo kaj danes trampolini.

Nato pa sem se tudi po kratkemu pregledu trampolinov, odpravil v eno od trgovin, ki sem jo videl na spletu, da bi si trampolin ogledal še v živo. Tako pa sem bil zadovoljen s konstrukcijo trampolina, ter sem ga nato zato tudi kupil.

Moji otroci so bili zelo navdušeni nad trampolini

Tako pa sem se nato vrnil domov, ter presenetil svoje otroke. Nato pa smo celo popoldne zapravili, da smo ga skupaj postavili in zmontirali, kar pa je bilo tudi kar zabavno. Temu pa je sledilo poletje, kjer so otroci preživeli skoraj cele dneve na trampolinu, tako da jim je bil res zelo všeč.

To pa je tudi meni ogrelo srce, saj sem se spomnil na čas, ko sem tudi sam dobil svoj prvi trampolin, ki pa mi je zelo pomenil, ter sem tudi sam zapravil skoraj cele dneve na trampolinu, tako da me je zelo razveselilo, ko sem videl, kako uživajo.